+385 (0) 91 20 12 601info@slkonzalting.com

Program-Konferencija

„ŽENE I PODUZETNIŠTVO U KZŽ, 2023.“
upravljanje promjenama i izazovima
06.06.2023. u 10.00 h

Poslovno-tehnološki inkubator Kzž, Krapina, Bobovje 52G

09:40 – 10:00

Dolazak i registracija sudionica/ka

10:00 – 10:30 

Protokol otvaranja i pozdravni govori

10:30 – 11:15

RADIONICA: 

Harmonija uspjeha: Žene, poduzetništvo i ravnoteža

Diana Kobas Deskovich, SPONA CODE, MAMFORCE

“Harmonija uspjeha: Žene, poduzetništvo i ravnoteža” je dinamična sesija koja istražuje izazove s kojima se žene suočavaju u postizanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života te njihov položaj u poduzetništvu. Ova inspirativna i informativna sesija potiče na razmišljanje o važnosti pronalaska harmonije između profesionalnog uspjeha i osobnog blagostanja. Tijekom sesije će se raspravljati o strategijama za uspostavljanje prioriteta, delegiranju, postizanju granica, podršci mreža i samopomoći, te o važnosti samozbrinjavanja i blagostanja. Sudionice će dobiti korisne savjete, alate i inspiraciju kako bi se osnažile i pronašle vlastiti put ka uspješnom balansiranju poslovnog i privatnog života.

11:15 – 12:15

OKRUGLI STOL:
STOL: Gradimo karijere: Koji su izazovi s kojima se žene susreću? Formula uspjeha?

Snježana Mikulčić Jakopović, predsjednica Kluba poslovnih žena Varaždinske županije

Branka Aralica, MPI Vrelec – Slovenija

Adisa Tufo, predsjednica PoduzetniceIN – Bosna i Hercegovina

Irena Banić, HGK Županijska komora Otočac

Susanne Pauli, mindset trainer Austrija

Okrugli stol pod nazivom “Gradimo karijere: koji su izazovi s kojima se žene susreću? Formula uspjeha” okuplja nekoliko istaknutih stručnjakinja iz različitih zemalja, koje će podijeliti svoje perspektive i iskustva o temi ženske karijere i izazova s kojima se žene susreću u poslovnom svijetu. Ova sesija ima za cilj pružiti uvid u specifične izazove s kojima se žene suočavaju te predstaviti moguće formule uspjeha za ostvarenje uspješne karijere.

Na okruglom stolu će se raspravljati o različitim aspektima ženskih karijera, uključujući prepreke s kojima se suočavaju, stereotipe, nedostatak podrške i mentorstva, ravnotežu između poslovnog i privatnog života te strategije za uspjeh. Sudionice će podijeliti svoje osobne priče, iskustva i savjete kako bi inspirirale i osnažile druge žene koje teže ostvariti uspješnu karijeru. 

Okrugli stol ima za cilj potaknuti dijalog, razmjenu ideja i pružiti korisne smjernice za žene koje žele napredovati u svojim karijerama. Sudionice će također imati priliku postavljati pitanja i sudjelovati u interaktivnoj raspravi kako bi se stvorila otvorena i poticajna atmosfera za razmjenu znanja i iskustava.

12:15  12:25

STAND UP: “Svekrva i sneha”

Anita Tušek, KUD Krapina 

Kulturno-umjetničko društvo “Krapina” osnovano je 2009. godine, te je djelovalo do početka 2020. godine- u folklornoj, tamburaškoj i dramskoj sekciji. U veljači 2022. godine donijeta je odluka o ponovnom pokretanju dramske sekcije. Od tada dramska sekcija bilježi 25 nastupa, u Sloveniji, Međimurskoj, Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Istaknuli bi da je KUD “Krapina” u Tjednu kajkavske kulture organizirao 1. dramsku večer kazališnih amatera, a koja će postati tradicionalna. Na Susretu amaterskih kazališta za izbor predstavnika Krapinsko-zagorske županije za ovogodišnji Festival hrvatskih kazališnih amatera, Anita Tušek je osvojila nagrade za režiju i najbolju glavnu žensku ulogu, a Andrea Krkalo za najbolju sporednu žensku ulogu, a KUD Krapina je bio nominiran u kategorijama zanajbolju predstavu u cjelini, najbolji tekst, najbolju scenografiju, najbolju glavnu mušku ulogu i najbolju sporednu mušku ulogu. 

Do sada su uvježbali i izveli 4 skeča, 2 monokomedije i 2 predstave. 

12:25  12:40

COFFEE BREAK 

Osvježenje i networking, zajedničko fotografiranje

12:40  13:00

KEY NOTE: Digitalna i stvarna povezanost: Umrežavanje i stvaranje kontakata u digitalnom prostoru

Bojan Jurić, You Rich d.o.o.

Ovo je informativna i inspirativna sesija koja ističe važnost umrežavanja i stvaranja kontakata u današnjem digitalnom svijetu. Ova sesija će istražiti nove mogućnosti koje digitalni prostor pruža za izgradnju poslovnih veza i ostvarivanje uspješnih kontakata. Sesija će također istaknuti važnost autentičnosti, osobnog brenda i pružiti praktične savjete o tome kako se istaknuti u digitalnom prostoru. Ova sesija će pružiti uvid, inspiraciju i konkretna uputstva kako iskoristiti digitalne resurse na najbolji mogući način, bez obzira na industriju ili područje poslovanja. Pripremite se za osvježavajuću i informativnu sesiju koja će vam pomoći da iskoristite potencijal digitalnog umrežavanja i stvaranja kontakata te razvijete uspješnu prisutnost u digitalnom prostoru.

13:00 – 13:50

 INSPIRATIVNE PRIČE

„Trnjem do uspjeha…“ – 2. dio
Moderira: Kristina Pavlović

Barbara Suhodolčan, hrvatska koncertna i operna pjevačica

Barbara Ilijaš Juranić, članica Uprave tvrtke Sato

Dora Greblički Kos, obiteljska tvrtka – Vila Zelenjak

Maja Vukina Bogović, akademska slikarica, ravnateljica Gradske knjižnice Krapina i članica Poduzetničkog kluba žena KZŽ

OPG Zeleni zalogaj iz Lobora, vl. Ivanka Panjkrc 

Ova inspirativna sesija okruglog stola donosi priče hrabrih žena koje su se suočile s izazovima na putu prema uspjehu. Kroz njihove priče o trnovitim stazama, sudionici će dobiti uvid u snagu, odlučnost i otpornost koje su potrebne za postizanje ciljeva u poslovnom svijetu.

Ove inspirativne žene, koje su se uspješno nosile s preprekama, podijelit će svoje iskustvo i naučene lekcije. Otkrit će kako su se suočile s nepovoljnim okolnostima, sumnjama, predrasudama i izazovima, te kako su se izdigle iznad njih. Njihove priče pružit će motivaciju i nadahnuće svima koji teže postići uspjeh, unatoč poteškoćama koje se mogu pojaviti na putu.

Ova sesija je namijenjena svim sudionicima koji žele čuti o stvarnim životnim iskustvima, snagama i mudrostima koje mogu potaknuti vlastiti rast i razvoj. Bilo da ste poduzetnica, menadžerica, zaposlena ili studentica, ove priče će vam pružiti perspektivu i inspiraciju kako biste prebrodili prepreke i krenuli naprijed na putu prema uspjehu.

Pripremite se da budete nadahnuti i motivirani dok slušate ova iznimna putovanja žena koje su se hrabro suočile s izazovima i ostvarile svoje ciljeve.

13:50– 14:50

RADIONICA OSLOBODI SVOJ POTENCIJAL
“Uspjeh počinje u glavi

Susanne Pauli, stručnjakinja za motivaciju i mindset

Sesija “Oslobodi svoju potencijal” fokusira se na ključni aspekt uspjeha žena u poduzetništvu – razvijanje drugačijeg mindseta. Ova interaktivna i motivirajuća sesija pruža sudionicama alate, strategije i inspiraciju kako bi prepoznale i oslobodile svoj puni potencijal.

U ovoj sesiji, naglasak je na promjeni mentalnih okvira i prepoznavanju unutarnjih uvjerenja koja mogu ograničavati žene u poslovnom svijetu. Sudionice će dobiti uvid u važnost razvijanja samopouzdanja, vjerovanja u vlastitu vrijednost i sposobnost za postizanje uspjeha. Kroz inspirativne priče, primjere iz stvarnog života i praktične savjete, sesija će pokazati kako transformirati svoj mindset i krenuti naprijed prema ostvarenju svojih ciljeva. “Oslobodi svoj potencijal” namijenjena je svim ženama u poduzetništvu koje žele preuzeti kontrolu nad svojim karijerama i ostvariti svoje najveće ambicije. Bez obzira jeste li poduzetnica koja gradi vlastiti posao ili profesionalka koja želi napredovati u korporativnom svijetu, ova sesija će vam pružiti inspiraciju, alate i podršku kako biste promijenili svoj mindset i oslobodili svoj puni potencijal.

Pripremite se da budete motivirani, osnaženi i spremni preuzeti kontrolu nad svojim putem prema uspjehu u poduzetništvu.

14:50– 15:00

Promo film, zahvale sudionicima konferencije, najava daljnjih aktivnosti, fotografiranje…

15:00

Osvježenje uz zakusku i networking

HGK Komora Krapina
Županijska Komora Krapina
Obrtnička komora KZŽ
Obrtnička komora KZŽ
PK-ŽENA-KZŽ
Close Menu