+385 (0) 91 20 12 601info@slkonzalting.com

Panelisti i predavači

JASNA PETEK

Jasna Petek, po struci je profesorica defektologije, sa znanstvenim stupnjem magistrice znanosti. Do dužnosti zamjenice župana, radila je kao profesorica defektologinja 20 godina u odgoju i obrazovanju, s djecom s teškoćama u razvoju u Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Kroz svoje zvanje i dugogodišnje profesionalno iskustvo objedinjavala je obrazovnu, medicinsku i socijalnu struku. Kako dolazi iz Krapinskih Toplica, predstavlja se kao Zagorka, Topličanka. Od 2013. godine zamjenica je župana Krapinsko – zagorske županije. Sa suprugom Draženom ima dvoje djece – Vedrana i Ivu, a i četvero unučadi. Šetnje i boravak  u prirodi,  bavljenje  hortikulturom, čitanje i druženje s prijateljima njen su hobi, za koji imam sve manje vremena. Društveni angažman, zalaganje za marginalizirane, ugrožene, širenje politika pravičnosti i ravnopravnosti, tolerancija različitosti i borba za bolji položaj žena u društvu, njezin su životni pokretač.

ŽELJKO KOLAR

Rođen je 10. kolovoza 1967. u Klanjcu. Završio je geodetsku školu u Zagrebu. Oženjen je s Mirom Hrbud Kolar s kojom ima dvoje djece, pravnika Maksa i liječnicu Maju.

Od 2009. bio je gradonačelnik Klanjca, a 2011. izabran je u Hrvatski sabor. Obavljao je dužnost potpredsjednika saborskog Odbora za zaštitu okoliša i prirode te je bio član Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove. Na lokalnim izborima 2013. godine izabran je u prvom krugu za župana Krapinsko-zagorske županije te je saborski mandat stavio u mirovanje. Na izborima 2017. godine i 2021. godine ponovno je izabran u prvom krugu za župana Krapinsko-zagorske županije.

U slobodno vrijeme voli zaigrati nogomet, šetati i planinariti.

HELENA MATUŠA

Helena Matuša je iskusna je u područjima koja obuhvaćaju poslovni i gospodarski razvoj s dokazanim uspjehom u različitim ulogama. Sa završenim studijem ekonomije na Sveučilištu u Zagrebu i MBA diplomom na Cotrugli Business School, posjeduje snažnu akademsku pozadinu u području poslovanja i financija. Obnašala je ključne pozicije, uključujući i trenutnu funkciju direktorice Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije te direktorice Svjetskog investicijskog foruma poslovnih anđela. Tijekom svoje karijere, Helena se specijalizirala za razvoj i provedbu projekata financiranih iz EU-a i nacionalnih izvora, inkubacijske programe te uspostavu i upravljanje mrežom mentora za startupe i scaleupe. Također je autorica nekoliko članaka o poduzetništvu i razvoju karijere, te je članica različitih strukovnih organizacija. Jedna je od osnivačica hrvatskog poglavlja globalnog pokreta WOMEN IN TECH. Njezine vještine u međunarodnom pozicioniranju i razvoju partnerstva čine je vrijednim resursom za svaku organizaciju koja želi proširiti svoj utjecaj i dosegnuti nove ciljeve.

SNJEŽANA LELJAK

Snježana Leljak, inicijatorica i organizatorica konferencije, privatna poduzetnica, osnivačica i
direktorica tvrtke SL Krapina Konzalting. Cijeli život je u medijima, bavi se odnosima s javnostima,
planiranjem kampanja, organizacijom konferencija, okruglih stolova, zastupstvima, trgovinom na
veliko, a od prošle godine vlasnica je i urednica je portala zip.com.hr . ZIP portal je počeo sa
praćenjem pozitivnih tema iz poduzetništva, tema vezano za aktivizam i ravnopravnost spolova, a
danas prati većinu događanja u KZŽ i šire. Urednica je i voditeljica emisije ZIP četvrtkom na Radio
Stubici – Zagorje i poduzetništvo – zagorske inspirativne priče kojima se potiče pozitivna
poduzetnička klima i ističu inspirativne priče. Članica i jedna od osnivača je Poslovnog kluba „Skup za Zagorje“, aktivna je u OIHZKR, a inicirala je i osnivanje Poduzetničkog kluba žena KZŽ – kojem je i predsjednica. Poduzetnički klub žena KZŽ aktivno djeluje od 2020. godine u sklopu Udruge Kulturno informativna scena.

ANĐELKO ŠVALJEK

Anđelko Švaljek, predsjednik je Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina i direktor je RGNC grupe. Na rukovodećim pozicijama Regeneracije Zabok je još od 1993. godine. Karijeru je gradio od proizvodnje, prodaje, zatim je radio u uvozu-izvozu, došao na mjesto direktora profitnog centra, direktor robnog prometa, te preuzeo vođenje i upravljanje cijelim poduzećem i svim njegovim funkcijama 2000. godine. Tijekom godina obnašao je mnoge funkcije u tijelima Hrvatske gospodarske komore, član je HUM – Croma, član je Izvršnog odbora HUP-a za tekstilnu industriju, predsjednik je Upravnog vijeća Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, član je Gospodarskog vijeća VHZK, predsjednik je Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Krapina, te vanjski asistent na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu za kolegij Netkani tekstil. Dobitnik je zlatne medalje Hrvatske vatrogasne zajednice za vatrogastvo, a 2019. godine dobio je nagradu za menadžera godine za srednja trgovačka poduzeća.

NENAD KUČIŠ

Nenad Kučiš, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije vlasnik je obrta Kamen Kučiš trgovina i usluge, osnovanog 23. lipnja 2003. godine. U komorskom sustavu djeluje od 2010. godine kao član Skupštine i Upravnog odbora Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje, općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice, dužnost predsjednika istoimenog udruženja obnaša od 2015. do 2022. godine te je u istom razdoblju član Upravnog odbora OKKZŽ. U mandatnom razdoblju 2010.-2014. godine član je Ceha graditeljstva Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije (OKKZŽ), od 2014. do 2018. godine obnaša dužnost predsjednika Odbora za gospodarstvo OKKZŽ. U dva mandatna razdoblja od 2014.-2018. godina i 2018.-2022. godina član je Skupštine OKKZŽ a dužnost predsjednika OK Krapinsko-zagorske županije obnaša od 11. listopada 2022. godine. Nenad Kučiš, dužnost predstavnik OK Krapinsko-zagorske županije obnašao je u Skupštini Hrvatske obrtničke komore od 2015. do 2018. godine, te je član Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore u mandatnom razdoblju 2022.-2026. godina. Dobitnik je mnogobrojnih priznanja i plaketa te svojim dugogodišnjim radom i zalaganjem promiče obrt i obrtništvo Krapinsko-zagorske županije.

KRISTINA PAVLOVIĆ

Kristina Pavlović je etnologinja i kulturna antropologinja iz Hrvatskoga zagorja. Radi kao viša kustosica pedagoginja u Hrvatskome željezničkom muzeju u Zagrebu. Strast prema vrijednoj baštini osjeća svakodnevno, kad posjetiteljima priča priče iz prošlosti i sadašnjosti ili kad u tišini svoje kućice na zagorskome brijegu, u prirodi, piše o predmetima i temama koje istražuje. Etnologija, kulturna antropologija i muzeji njezina su druga karijera. Do 40-ih godina svojeg života bavila se novinarstvom i bila urednica i voditeljica emisija na nekoliko radijskih postaja i televizija. Javni nastupi kao moderatorice koncerata i drugih priredbi dodatno su izbrusili dar za komunikaciju, za razgovor i pažljivo slušanje, za pričanje i pisanje. Autorica je etnografsko – turističkog projekta „Novaljske koltre“ kao i dokumentarnog etnografskog filma «Što je domaća hrana?», napisala je brojne tekstove u stručnim knjigama i časopisima, a 2023. godine predstavljena je javnosti njezina prva samostalna autorska antropološko – monografska knjiga „Novaljsko rukotvorje: Belo kako žilj!“. S vještinama javnih nastupa i govora upoznaje i podučava grupe i pojedince svih dobi.
Bruno Šimleša

BRUNO ŠIMLEŠA

Bruno Šimleša (1979.) autor je 10 knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Po struci je sociolog, a diplomirao je 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Najrecentnija knjiga (P)ostati zdrav prva je njegova knjiga s fokusom na zdravlje u kojoj istražuje kako misli, emocije i odnosi utječu na tijelo. Knjiga je vrlo brzo postala bestseler u Hrvatskoj i Sloveniji.
Tema nije odabrana slučajno jer više od 18 godina pomaže oboljelima od raka da se nose sa svim izazovima pa je dio tih iskustava prenio i u ovoj knjizi, ali se oslonio i na zaključke brojnih znanstvenih istraživanja koja dokazuju utjecaj uma na tijelo. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. U knjizi istražuje i kako zdravije regulirati stres i kvalitetnije se nositi sa svojim emocijama što će biti glavne ideje i predavanja na ovoj konferenciji. 

DAVOR BILMAN

DAVOR BILMAN

Metode utvrđivanja i prepoznavanja osobnosti uvelike su prepoznate i koriste se kao dobar alat za razumijevanje sebe i drugih. Međutim, samo jedna metoda nas uči kako uz pomoć raznih filtera, u vrlo kratkom vremenu i bez provedenog testiranja prepoznati nečiju osobnost dovoljno precizno da nakon par trenutaka znate na koji način pristupiti osobi.

Ta metoda se zove Skener osobnosti by Davor Bilman.

Davor je po struci ekonomist s preko 20 godina rada u prodaji i preko 15 godina kao trener kroz čije radionice je prošlo više od 500 tvrtki. U svojoj karijeri prodavača svakodnevno se susretao s ljudima i tražio način kako da najlakše i najbrže zaključi kojem tipu osobnosti pripadaju.

Vlatka Bertol

VLATKA BERTOL

Vlatka Bertol, direktorica tvrtke Metalis d.o.o., u kojoj je započela svoj profesionalni put prije 11 godina na razvoju i implementaciji IT sustava. Od 2017. aktivno sudjeluje u unaprjeđenju poslovanja kroz provedbu 2 uspješna IKT projekata u subvenciji EU fondova, a trenutno vodi projekt tranzicije tvrtke na energetski učinkovitije poslovanje. Formalno obrazovanje je završila 2015. na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Od 2018. godine preuzima izgradnju i upravljanje procesima tvrtke kroz sustav upravljanja kvalitetom a 2022. svoja znanja nadopunjuje programom Kontroling menadžera. Nakon završenog procesa implementacije kontrolinga, nastavlja sa izgradnjom sustava izvještavanja, praćenja i podrške upravljanju kroz kontroling i planiranje poslovanja. Trenutni fokus stavlja na strateško razvijanje tvrtke prema postavljenim ciljevima osiguravajući stabilan rast tvrtke unutar velikog investicijskog ciklusa a sukladno potencijalima svjetskih tržišta na kojima je Metalis danas prepoznatljiv partner u izvozu proizvoda visoke kvalitete i dodatne vrijednosti.
Iva Rogović

IVA ROGOVIĆ LEKIĆ

„Iva Rogović Lekić pilotkinja je koju je kreativan um iz pilotske kabine doveo do osnivanja brokerske kompanije koja se bavila uslugom najma business jetova. Ubrzo je s partnerima osnovala i prvu hrvatsku business jet aviokompaniju. Ekonomska kriza njen je poslovni put pak usmjerila na brokersku karijeru u nekoliko tvrtki, da bi naposlijetku 2019. postala predsjednica Uprave Marsh, a od 2023. i predsjednica Uprave Marsh McLennan. Uz svoj je tim do danas u potpunosti preokrenula poslovanje, upeterostručili su prihode i etablirali se na tržištu osiguranja i reosiguranja. Danas upravljaju premijskim volumenom od više od 40 milijuna EUR i najveći su korporativni broker u Hrvatskoj
SAŠA MUMINOVIĆ

DR. SAŠA MUMINOVIĆ

Saša Muminović je član uprave AquafilSLO d.o.o. u Sloveniji, te AquafilCRO d.o.o. u Oroslavju u Hrvatskoj – članicama grupe Aquafil Italija. Živi u Sloveniji gdje je aktivan i u udruženju poslodavaca (Združenje delodajalcev Slovenije) kao predsjednik sekcije za kemiju i član upravnog odbora, te član Skupštine Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Od 2012. godine certificiran je kao Ovlašteni računovodstveni forenzičar od strane neovisne udruge računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika – Hrvatski računovođa u Zagrebu. 2014. godine dobio je priznanje Manager godine u kategoriji inozemnih poduzetnika od Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA. Aktivno se bavi i znastvenim radom. Objavio je šezdesetak znanstvenih i stručnih članaka, te 2015. godine izabran u zvanje višeg znanstvenog suradnika. Od svibnja 2018. godine predsjednik je SLO CRO Poslovnog kluba slovenskih i hrvatskih gospodarstvenika.
TOMISLAVA BLATNIK

TOMISLAVA BLATNIK

Tomislava Blatnik, izvršna ravnateljica Festivala OPEN HOUSE ZAGREB rođena je u Osijeku gdje je završila osnovu i srednju školu. 2002. godine diplomirala je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a dodatno se educirala i u poslovnoj školi IEDC Bled u Sloveniji. Majka je dvoje djece, aktivno govori 5 stranih jezika, a hobi joj je golf. Ima 20 godišnje iskustvo u vođenju obiteljskih tvrtki iz područja facility managementa u zemljama regije. Producentica je izložbi i festivala kao što su: “Viški tuneli” izložba Natalie Borčić u Novom mestu; Animali” izložba Sibel Latin i “Ješka” izložba Natalie Borčić u geleriji DLUL u Ljubljani; “Egomanija” izložba Jelene Proković u Moravskim toplicama; “Stolci” izložba Nike Zupanc u suradnji s Muzejem za arhitekturu i dizajn Ljubljana u Zagrebu ; Voyage” izožba odabranih objekata slovenskog dizajna iz kolekcije Adorno u suradnji s Muzejem za arhitekturu i dizajn Ljubljana i “Reflexions” izložba francuske umjetnice Alin Dalglish u Dvorcu Otočec u Sloveniji. Prošle godine organizira u Zagrebu 1. FESTIVAL OPEN HOUSE ZAGREB od 20.-22.10.2023. na kojem se predstavilo 35 objekata javne i privatne namjene, od kulturnih i zdravstvenih institucija, sakralnih objekata, škola, vrtića, parkova, stambenih zgrada, zračne luke, banke, stanova, ateljea.

SONJA BOROVČAK

Sonja Borovčak predsjednica je Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske, dugogodišnja članica Izvršnog odbora Saveza DND i Središnjeg koordinacijskog odbora akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“. Više od 40 godina aktivna je članica i volonterka u Društvu „Naša djeca“ Zabok, u kojemu je i predsjednica. Bila je članica prvog Odbora za prava djece pri Savezu DND-a Hrvatske te je zaslužna za pokretanje nekoliko akcija Saveza DND, među kojima, 2001. godine kao saborska zastupnica i članica Vijeća za djecu pokreće redovne godišnje zajedničke sjednice djece iz Dječjih foruma Hrvatske i zastupnika u Hrvatskom saboru. Kao saborska zastupnica i županica Krapinsko-zagorske županije uložila je puno truda u programe i projekte za bolji život djece i obitelji te je značajna njezina uloga oko izgradnje nove zagorske bolnice, kao i otvorenja Odjela za pedijatriju OB Zabok koji je 2011. godine stekao naziv „Dječji odjel – prijatelj djece“ zahvaljujući zalaganju i radu Društva „Naša djeca“ Zabok.Svojim ugledom i zalaganjem utjecala je da Grad Zabok postane dobitnikom naziva „Grad Zabok – prijatelj djece“, a jedna je od inicijatora programa „Županije-prijatelji djece“ te je zaslužna i za dobivanje statusa „Krapinsko-zagorska županija – prijatelj djece“. 2016. godine, povodom 70 godina UNICEF-a, dobitnica je UNICEF-ovog priznanja „Prijateljica generacijama djece“, a 2020. godine i prestižnog priznanja RH „Nagrade za životno djelo za promicanje prava djeteta“. I dalje veliki dio svoje profesionalnog i slobodnog vremena posvećuje dobrovoljnom radu za djecu, uvijek u potpunosti predana potrebama djece, imajući na umu iznad svega dobrobit svakog pojedinog djeteta i šire zajednice, što u svakom slučaju znači poštivanje Konvencije UN-a o pravima djeteta kao temeljnog dokumenta za bolji život djece u Hrvatskoj.

JASENKA BOROVČAK

Jasenka Borovčak, tajnica Društva „Naša djeca“ Zabok, odmalena odgajana u duhu i aktivnostima Društva „Naša djeca“ svojim entuzijazmom i idealizmom već više od trideset godina potpuno posvećena radu DND-a Zabok i edukaciji djece na području dječjih prava, odgoja za volontiranje, glazbenog i umjetničkog izričaja. Bliska djeci mladenačkim duhom, zaraznim osmijehom i neiscrpnom energijom, koju je ponekad teško pratiti, brojnu djecu, roditelje i volontere okuplja u okrilje Društva „Naša djeca“ Zabok. Mnoge sad već generacije djece, koji su danas već odrasli mladi ljudi, svoje su odrastanje proveli sudjelujući u aktivnostima DND-a, te uz Jasenku, i nakon odrastanja nastavili volontirati u Društvu „Naša djeca“ Zabok ili dovoditi svoju djecu u DND. Osim aktivnog i predanog rada s djecom na području Grada Zaboka i Krapinsko-zagorske županije, već dvadesetak godina aktivno sudjeluje u radu i aktivnostima krovne organizacije – Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske. Članica je Izvršnog odbora Saveza DND-a, članica u Nacionalnom odboru za razvoj volonterstva, voditeljica je programskog odbora Saveza za filantropiju, volonterstvo i humanitarne programe za djecu te višegodišnja članica ocjenjivačkih timova za dobivanje statusa Grad/Općina-prijatelj djece (za područja dječja participacija, slobodno vrijeme djece, kultura, sport, odgoj i obrazovanje te rad udruga). Voditeljica je dječjeg zbora DND-a Zabok „Zabočki mališani“ koji je 2023. proslavio 30 godina postojanja, mentorica djeci iz Dječjeg gradskog vijeća grada Zaboka i Dječjeg foruma Zabok te voditeljica europski nagrađivanog projekta „Zdravo i fino“. Poticanjem na međusobno druženje i razumijevanje od predškolske dobi uči djecu timskim aktivnostima, poučava toleranciji te potiče djecu i mlade na volontiranje i aktivno sudjelovanje u zajednici.

TATJANA PRŠLE

Rodjena sam 18.6.1971. U Švicarskoj. Roditelji su se vratili u RH 1974 i izgradili kucu u Zaboku.
Osnovnu i Srednju ekonomsku skolu zavrsila sam u Zaboku i 1990 upisala Ekonomski fakultet. Na trećoj godini fakulteta biram smjer Poslovno racunovodstvo i financije – na 4 godini kao student zadnje godine počinjem raditi kao pripravnik u Odjelu računovodstva Regeneracije Zabok. Diplomirala sam 1994 i početkom 1995 sa završenim pripravničkim stazem prelazim u, onda HPT – TK centar Zabok. 1996. Imenovana sam Voditeljem financija, računovodstva i nabave, no dodaju mi jos i Controlling i IT. To mi je bilo iznimno iskustvo jer je pred nama bila priprema državne kompanije na prvo razdvajanje Hrv. Telekoma od Hrv. Poste i priprema privatizacije HT-a.
2003. reorganizacija HT me ponukala da malo pogledam sto jos mogu i presla sam u Središnji registar osiguranika – REGOS i to ponovno na iste poslove iz područja računovodstva, financija i nabave. No malo iza toga, u travnju 2004. dva mjeseca prije termina rodila sam svog drugog sina. Dijete s posebnim potrebama traži puno puno vise od roditelja i mijenja zivot i organizaciju dana i života opcenito, pa prvenstveno kao mama, odlučujem se iz Zagreba vratiti u Zabok.

2005. iz Regosa prelazim na mjesto Voditelja financija u Valovitom papiru Dunapack. Tu sam evo i danas. 2008 imenovana sam Direktorom financija i Prokuristom kompanije. Odgovorna sam za racunovodstvo, financije, kontroling, nabavu i IT. Radim u uspješnom timu jedne vrlo uspješne kompanije i mogu reci da imam ravnotežu izmedju vrlo izazovnog i zanimljivog posla kojeg volim vise od svega, ali i života posvećenog djetetu s posebnim potrebama danas starog 20 godina.

Uživam u prenošenju svog znanja stečenog kroz svih ovih 30 godina radnog staza mladjim generacijama u svom timu ovdje u RH ali i šire jer naša je Grupa prisutna na 16 tržišta i dio naših vrijednosti su Ljudi i rad u muntifunkcionalnim timovima iz različitih zemalja. Tako pripremamo sljedece generacije naših Voditelja i Direktora i stvaramo nasu priču – ponosni smo sto je danas u odnosu na vrijeme mog početka, kompanija Grupacije iz RH primjer kvalitetnog rada s ljudima, prvenstveno tu mislim na mladje generacije s kojima mi malo stariji nekako često imamo problem – no ako se uvažavaju kvalitete  i da prilika svakom pojedincu, moze to biti jedna lijepa priča tu blizu u našem kraju. A na mladima svijet ostaje, nadam se da se s time slažete.

LUCIJA VUČKOVIĆ

LUCIJA VUČKOVIĆ

Lucija Vučković magistra je bibliotekarstva i magistra edukacije informatike koju je život odnio u potpuno drugačiji poslovni pothvat te je sada vlasnica Lux Lucis Beauty Studija u Bedekovčini. Nakon visokoškolskog obrazovanja te rada u osnovnoškolskoj knjižnici, uz pomoć društvenih mreža pronašla je drugačiji interes koji je iz hobija prerastao u posao s jednom zaposlenicom i šezdesetak klijentica na tjednoj bazi.

 

 

 

 

RENATA PONDELJAK

RENATA PONDELJAK

Rodom iz Đurmanca, 1967-mo godište, osnovnu i srednju školu sam završila u Zagorju, a ekonomski fakultet u Zagrebu. Od onda se kontinuirano educiram kroz različite programe u poslovnim školama, specijalizirane radionice i osobne razvojne programe. Prvih 8 godina radila sam u realnom sektoru, dominantno u prodaji. Zanat sam ispekla kod našeg Hrvoja Petrača. Dobro me pripremio na borbu na tržištu, nužnost prilagodbe zahtjevima klijenata i velikog ulaganja i odricanja da bi se nešto postiglo. Kako je imao nos za nove tržišne prilike, tako je u suradnji s Kaptol bankom osnovao jedno od prvih leasing društava u Hrvatskoj – Kaptol-Petrač leasing i dao mi priliku da sudjelujem u razvoju te nove grane financijske industrije.  Krenula sam kao direktorica tada vrlo malog društva od nekoliko zaposlenih, ali kao dio bankarske grupacije koja mi je dala širinu razumijevanja različitih potreba poduzetnika i mogućnosti organizacije sustava koji ih može podržati. Naučila sam kako strukturirano graditi organizaciju u suradnji s kompetentnim i visoko motiviranim timom, a zadržati fokus na tržištu i kontinuiranom pružanju visoko kvalitetne usluge klijentima. U to vrijeme nas nije bilo puno s iskustvom rada u leasing sektoru pa se dolaskom većih međunarodnih igrača pojavila i prilika za veće izazove – formiranje i razvoj novih leasing društava, prvo Locat leasinga iz grupacije UniCredit, preteče današnjeg UniCredit leasinga, gdje sam obnašala funkciju članice Uprave, a potom OTP leasinga koji je osnovan 2006. godine i gdje od tada obnašam funkciju predsjednice Uprave. Počeli smo kao start up kompanija, a danas smo leader u našem sektoru s preko 150 zaposlenika. Znanje i kompetencije, iskustvo rada u različitim tržišnim prilikama i sektorima, povezan tim kvalitetnih i motiviranih suradnika, etične i međusobno podržavajuće partnerske suradnje te razumijevanje i prilagodba klijentima, razlozi su dugoročno održivog rasta našeg društva. Imala sam sreću raditi u vrlo pozitivnom i poticajnom okruženju s prekrasnim kolegama, pružene su mi odlične poslovne prilike koje sam očito prepoznala u pravim trenucima za promjenu i uspjeh je nekako prirodno uslijedio.

ZVJEZDANA DEKAN

ZVJEZDANA DEKAN

Udana sam i majka dvojice odraslih sinova. Ponosna sam baka četverogodišnjeg unuka. Živim i radim u Donjoj Stubici.Nakon puno godina rada u osiguranju, prije 8 godina otvorila sam vlastiti Obrt za zastupanje u osiguranju „All Dekan“ u kojem imam zaposlenu i jednu djelatnicu. Volim svoj posao i stvarno ga obavljam sa veseljem. Od samog otvaranja obrta, aktivna sam članica u tijelima Udruženja obrtnika Stubica, a 2022 godine izabrana sam za predsjednicu Udruženja.  Na toj funkciji sam još i sad. Naše Udruženje jedno je od najaktivnijih u cijeloj Hrvatskoj i uvijek se trudimo da tako ostane i da budemo još bolji. Moje razmišljanje je da  poslovanje i budućnost svakog od nas leži u nama samima.

DRAGUTIN ULAMA

DRAGUTIN ULAMA

Dragutin Ulama, rođen je 23.10.1970. godine. Završio je Školu za primjenjenu umjetnost i dizajn – smjer metal. Dragutin Ulama je obrtnik od 1989. godine i vodi obrt koji djeluje pod nazivom Zajednička zanatska radnja „DUNI“ ljevaonica obojenih metala. U dva mandata bio je potpredsjednik i u jednome mandatu predsjednik Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec, predsjednik Ceha proizvodnih obrta te član Upravnog odbora MUO Klanjec. Također je u dva mandata obavljao dužnost podpredsjednika  i člana odbora za gospodarstvo u OKKZŽ. Dobitnik je brončane plakete za 2009. godinu pri OKKZŽ – za značajan doprinos u radu OKKZŽ i razvoju obrtništva te Povelje HOK-e. Podpredsjednik je Hrvatske udruge za ljevarstvo i predstavnik malih ljevaonica u upravi HULJ-a ,HULJ je strukovna udruga koja okuplja ljevaonice i ostale tvrtke iz zemlje i inozemstva koje su usko vezane uz ljevarstvo i metalurgiju. U dva mandata je obavljao dužnost Opčinskog načelnika u Opčini Kumrovec i dobitnik je Plakete KZŽ. 30-ak godina je aktivan u vatrogastvu ,i u tom periodu je obavljao dužnost predsjednika i potpredsjednika DVD-a Kumrovec ,te člana predsjedništva VZ KZŽ, nositelj je brojnih vatrogasnik odlikovanja u zemlji i inozemstvu.

EMANUEL STOJANOV

EMANUEL STOJANOV

Emanuel Stojanov, konzultant je za osobni brending, LinkedIn mentor i organizator poduzetničke konferencije “BEEP UP” koja 100% iskreno progovara o poduzetništvu. LinkedInom se bavim već 3 godine, a do sada je surađivao s preko 100 poduzetnika i pomogao im da se pozicioniraju kao stručnjaci u svom području rada, lakše privuku nove klijente, pronađi novi posao i privuku investitore. Prepoznatljivi brend poslodavca s njime su izgradile neke od vodećih firmi na našim prostorima, kao što su Fortenova grupa, Studenac, Jutarnji List, Hormann i dr. Emanuel je svoje obrazovanje i karijeru gradio u svjetskim metropolama, živio je i radio u Austriji, Kina i Ujedinjenom Kraljevstvu, a iskustvo izbrusio u marketingu u turizmu.

 

GORDANA VURNEK

GORDANA VURNEK

Gordana Vurnek, dipl.oec.  nastavnica ekonomske grupe predmeta u Srednjoj školi Zabok, po stručnom zvanju – mentorica. Članica Poduzetničkog kluba žena KZŽ od samih početaka, česta gošća  kao penelistica, predavačica na našim konferencijama.  Aktivna u radu udruga vezanim uz poduzetništvo, obrtništvo i obrazovanje. Svoje dugogodišnje iskustvo u obrtništvu i trgovini prenosi na svoje učenike te sa velikim entuzijazmom nastoji poticati mlade djevojke i žene za boljim statusom u poslovnom svijetu i društvu općenito. 

IVONA MIHOLIĆ

IVONA MIHOLIĆ

Ivona Miholić nastavnica je ekonomske skupine predmeta u Srednjoj školi Zabok. Po struci je magistra ekonomije, a diplomirala je 2020. godine na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Svoj poslovni put započela je u području znanosti i obrazovanja te je suautorica znanstvenih radova na temu “staklenog stropa”. Uz nastavničko zanimanje, uživa u prenošenju znanja i iskustava kolegama.

Close Menu