• PRIJAVA NA KONFERENCIJU 2024

 • OBAVIJESTI O PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I ZAŠTITI PRIVATNOSTI

  SL Krapina konzalting d.o.o. , poduzeće koje obavlja djelatnosti edukacije, izdavaštva, organizacije poslovnih događanja, kongresa, networkinga, konferencija te savjetovanja te u tu svrhu prikuplja i obrađuje osobne podatke svojih članica i članova, zaposlenika, klijenata, sponzora, Premium partnera, kao i svih onih koji žele pratiti i informirati se o našem radu, među njima i Vaše osobne podatke.
  Osobni podaci koje prikupljamo u tu svrhu su: ime, prezime, osobni identifikacijski broj (OIB), adresa, telefon, fax, e-mail adresa, zanimanje ili funkcija, kupljeni sadržaji korisnika, fotografije, kvalifikacije kandidata za posao te dosadašnje radno iskustvo kandidata za posao (“Osobni podaci“).

  Ovim putem tvrdimo da nećemo zloupotrijebiti Vaše podatke niti ih proslijeđivati. Koristiti samo u svrhu konferencije "Žene i poduzetništvo" i svrhu osnivanja Poduzetničkog kluba žena” u Krapinsko-zagorskoj županiji, koji bi svoje djelovanje u narednim godinama mogao usmjeriti još jače na umrežavanje i na pomoć i mentorstvo mladim poduzetnicama u Krapinsko-zagorskoj županiji.

  SL KRAPINA KONZALTING d.o.o.

  Mih. Jarek 89, 49000 Krapina
  OIB: 28757325752
  odgovorna osoba: Snježana Leljak

 • Should be Empty: