+385 (0) 91 20 12 601info@slkonzalting.com

Tijekom konferencije prošli smo bogat program od radionica, panela do raznih predavanja. Zadnja na rasporedu bila je radionica “SKENER OSOBNOSTI-kako razumjeti sebe i druge” koju je vodio Davor Bilman, licencirani predavač za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga.

Kroz radionicu Bilman se dotaknuo metoda utvrđivanja i prepoznavanja osobnosti koje su uvelike prepoznate i koriste se kao dobar alat za razumijevanje sebe i drugih. Samo jedna metoda nas uči kako uz pomoć raznih filtera, u vrlo kratkom vremenu i bez provedenog testiranja prepoznati nečiju osobnost dovoljno precizno da nakon par trenutaka znate na koji način pristupiti osobi. Ta metoda se zove Skener osobnosti by Davor Bilman.

-Imao sam priliku održati predavanje “Kako razumjeti sebe i druge”. Ono čime se ja bavim je da pokušavam zapravo razumjeti prvo sebe i druge, a to je najčešće vezano uz našu osobnost, tako da sam danas na predavanju poduzetnicama, poduzetnicima i svima koji će to biti pojasnio koja će osobnost pomoći u tome da uspijete kao poduzetnici, a koja možda otežava-rekao je Bilman te istaknuo kako smo kao ljudi različiti i da oni koji mogu prihvatiti različitosti sigurno će se manje živcirati i puno bolje uspjeti u životu.

Ovo je već šesta godina od kada smo se jače dotaknuli izazova s kojima se susreću žene tijekom zapošljavanja, razvijanja karijere, ali i otvaranja vlastitog obrta. Ova tema se sve više otvara i u društvu jer je jasno da su žene i dalje “po strani” kada je u pitanju poduzetništvo žena, bilo da je riječ o financijama ili pristupu informacijama.

Kako bi se uklonile prepreke koje koče razvoj poduzetnica, bitno je educirati društvo raznim aktivnostima te osnažiti i umrežiti žene.

Ovogodišnja konferencija bila je edukativna, zabavna te inspirativna svojim bogatim programom.

Nakon završetka zamjenica župana KZŽ Jasna Petek te organizatorica Snježana Leljak okupljenima su zahvalili na dolasku.

Ciljeve možemo postići jedino sinergijom privatnog i javnog sektora te tako zajedno možemo potaknuti pozitivne promjene u društvu. Da je sinergija organizatora, tvrtke SL Krapina Konzalting uz partnera konferencije Krapinsko-zagorsku županiju i suorganizatore: Hrvatsku Gospodarsku komoru – Županijsku komoru Krapina, Obrtničku komoru Kzž, Poduzetnički centar Kzž i Poduzetnički klub žena Kzž pokazuje šest godina kontinuiranog održavanja konferencije.

Međunarodni partner ove godine bio je SLO-CRO Poslovni klub.

Konferenciju Žene i poduzetništvo financijski su podržali: naš zlatni sponzor RGNC grupa – Regeneracija i ReGalerija, srebrni sponzor Metalis Donja Stubica, brončani sponzori Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina i Poslovni klub “Skup za Zagorje”, naši coffe break sponzori: Hrvatsko kreditno osiguranje, Kamgrad, MERLA – Tvornica tekstila Trgovišće i OTP leasing. Financijsku potporu dali su i AquafilCRO, Grad Krapina, Ljekarne Krapinsko-zagorke županije, Sato, Vetropack Straža, Općina Lobor i Općina Bedekovčina. Svojim donacijama pomogli su: Krakom, Pekom, Moda Bell elegance, S-efekt Krapina, Salon Kompa Krapina, Shine desing (Šajn dizajn) Krapina i OPG Ferek Jambrek te SALE-MONT Krapina.
Također, zahvaljujemo svim institucijama i udrugama koje svake godine podržavaju održavanje ove konferencije, a to su: Zagorska razvojna agencija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina, Udruga PoduzetniceIN Bosna i Hercegovina, Mrežni podjetniški inkubator Rogaška Slatina te Poslovno tehnološki inkubator KZŽ.

Posebna zahvala medijskim partnerima: Sjever.hr, Radio Stubica, Žene i mediji, Zip.com.hr te medijskim pokroviteljima: Zagorska televizija, Zagorski list i Zagorje.com.

Zahvaljujemo svim našim partnerima, suorganizatorima, institucijama, medijima, sponzorima i donatorima koji su na bilo koji način podržali organizaciju Konferencije “Žene i poduzetništvo u Kzž 2024.–osnažene, konstruktivne i drugačije”.

Odgovori

Close Menu